Ce oferim

Produsele Danube Caviar reprezinta standardul superior de calitate a caviarului la nivel national si international. Suntem prezenti pe piata inca din anul 1993.  Punand produsele noastre comercializate sub brandul propriu „Danube Caviar” la dispozitia unor importanti distribuitori (Petrossian, Marky’s,  Bemka si Gourmet House Caviar), am castigat fidelitatea clientilor nostri.

Pe plan local reprezentam unul din principalii furnizori de puiet de sturioni, sturioni pentru consum si caviar. Distribuim de asemena si de icre de stiuca si icre de somon.  Atat produsele din productie proprie, cat si cele importate, pastreaza standardul de calitate superioara ce ne-a adus succesul.

Magazinul nostru online „Danube Caviar” poate fi accesat la aceasta adresa: https://danubecaviar.com/magazin si se adreseaza in special consumatorilor finali, persoane fizice. Livrarea se poate face prin curierat rapid utilizand ambalaje izoterme si gel frigorific ce asigura prospetimea si mentinerea calitatii produselor. Pentru bucuresti produsele se pot comanda si ridica de la sediul firmei noastre din Str. Presei nr 8, bloc 6, apartament 1, sector 1.

Pentru vanzarile catre restaurante si alte companii revanzatoare va stam la dispozitie cu adresa de email: [email protected]

Alaturi de gama de produse premium Danube Caviar, oferim clientilor nostri si servicii de consultanta si cercetare.

SERVICII

Avand o experienta vasta in domeniul acvaculturii si sturioniculturii, echipa noastra a efectuat un numar mare de cercetari stiintifice. Acestea au contribuit de-a lungul timpului la obtinerea celor mai bune rezultate in cresterea si reproducerea sturionilor si la procesarea unor produse de calitate superioara.

Oferim servicii de consultanta in vederea elaborarii proiectelor de investitii si atragerea fondurilor europene in acest sector.

De asemenea, oferim material biologic in vederea popularii fermelor de sturioni (Pastruga, Nisetru, Morun, hibrizi Bester):

 • Icre embrionate
 • Larve
 • Puiet

Publicatii si proiecte

Parteneriat in programe de cercetare:

 • PROGRAM AGRAL- NUTRIACVA „Cercetari pentru producerea de furaje autohtone conventionale si neconventionale competitive utilizate in acvacultura”
 • PROIECT 5535 CEEX „Conservarea si utilizarea durabila a sturionilor din Dunarea inferioara”
 • PN II PCCA 2012 “Evaluarea genetica si monitorizarea factorilor moleculari si biotehnologici care influenteaza performantele productive la speciile de sturioni de Dunare crescute in sisteme intensive recirculante”

Consultanta pentru redactarea si implementarea proiectelor in cadrul POP

Finalizata prin obtinerea de fonduri nerambursabile in domeniul acvaculturii sturionilor si a altor specii de pesti valorosi:

 • Amenajare Ferma Piscicola Gavella
 • Amenajare Ferma Piscicola Premium Fish
 • Amenajare Ferma Piscicola Padrino
 • Amenajare Ferma Piscicola Sumugiu

Contracte de furnizare pui de sturioni obtinuti din specii pure,salbatice pentru popularea Dunarii:

 • Contracte Apa Nova/Veolia -anual incepand din 2011, inclusiv 2015 cate 1000 exemplare pastruga
 • Contracte cu CNAFP –larve si pui de morun si nisetru, produsi pentru prima oara in Romania , in anul 2004, 20.000 pui de pastruga si nisetru 2005, 15.000 pui de morun in 2007
 • Contract cu ANPA 3500 pui de morun in 2006

[lista-categorii]

Danube Caviar – Productie

Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura.  Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnologii din domeniul acvaculturii.

Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium.

Produsele Danube Caviar – certificate bio

Din anul 2021 ferma noastra de sturioni Horia din judetul Tulcea este certificata ecologic de catre Bio Austria Garantie  si toate produsele noastre de sturioni, carnea si caviarul sunt certificate bio. 

Detinem numarul de certificat  RO-ECO-029.642-0000027.2023.002  SC DANUBE RESEARCH CONSULTING SRL, Brand: „DANUBE CAVIAR”

In ferma noastra  sturionii sunt crescuti in sistem deschis, in densitati mici, cu apa curata,  proaspata, in conditii prietenoase cu mediu, igiena impecabila si fara a utiliza:  chimicale,  hormoni, antibiotice sau hrana modificata genetic.

[lista-categorii]