Produse

Produsele Danube Caviar reprezinta standardul superior de calitate a caviarului la nivel national si international. Suntem prezenti pe piata inca din anul 1993.  Punand produsele noastre comercializate sub brandul propriu „Danube Caviar” la dispozitia unor importanti distribuitori (Petrossian, Marky’s,  Bemka si Gourmet House Caviar), am castigat fidelitatea clientilor nostri.

Pe plan local reprezentam unul din principalii furnizori de puiet de sturioni, sturioni pentru consum si caviar. Distribuim de asemena si de icre de stiuca si icre de somon.  Atat produsele din productie proprie, cat si cele importate, pastreaza standardul de calitate superioara ce ne-a adus succesul.

Magazinul nostru online „Danube Caviar” poate fi accesat la aceasta adresa: https://danubecaviar.com/magazin si se adreseaza in special consumatorilor finali, persoane fizice. Livrarea se poate face prin curierat rapid utilizand ambalaje izoterme si gel frigorific ce asigura prospetimea si mentinerea calitatii produselor. Pentru bucuresti produsele se pot comanda si ridica de la sediul firmei noastre din Str. Presei nr 8, bloc 6, apartament 1, sector 1.

Pentru vanzarile catre restaurante si alte companii revanzatoare va stam la dispozitie cu adresa de email: [email protected]

 

Danube Caviar – Productie

Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura.  Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnologii din domeniul acvaculturii.

Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium.

Produsele Danube Caviar – certificate bio

Din anul 2021 ferma noastra de sturioni Horia din judetul Tulcea este certificata ecologic de catre Bio Austria Garantie  si toate produsele noastre de sturioni, carnea si caviarul sunt certificate bio. 

Detinem numarul de certificat 2-04689-2021 SC DANUBE RESEARCH CONSULTING SRL, Brand: „DANUBE CAVIAR”

In ferma noastra  sturionii sunt crescuti in sistem deschis, in densitati mici, cu apa curata,  proaspata, in conditii prietenoase cu mediu, igiena impecabila si fara a utiliza:  chimicale,  hormoni, antibiotice sau hrana modificata genetic.