Royal Sevruga Caviar (Acipenser stellatus) 100 g

680lei

20 în stoc

SKU: 15 Categorie: Etichetă:

Descriere

Royal Sevruga Caviar (Acipenser stellatus), 2218454426662350

Royal Sevruga Caviar (Acipenser stellatus) este un caviar special datorita culorii sale foarte rar intalnite de gri deschis. Este preferat de adevaratii cunoscatori, datorita aspectului sau foarte atragator si aromei sale intense. Boabele sale gri deschis sunt mai mici decat ale altor varietati de caviar dar va pot incanta gusturile cu aroma lor placuta si persistenta.  Royal Sevruga Caviar ofera un gust delicat si complex, recunoscut pentru unicitatea sa. Micutele perle gri/argintii au  facut ca acest produs sa fie ravnit de cei mai iscusiti dintre bucatarii celebrii din intreaga lume.

 Mesajul nostru

In acest context Danube Research Consulting a inteles sa investeasca in ferme de acvacultura a sturionilor.  Inainte de anul 2000 inca se mai puteau captura exemplare salbatice pentru a putea fi folosite pentru reproducere. Dupa reproducere acestea erau eliberate in mediul lor natural, Fluviul Dunarea, de unde exemplarele se reintorc in Marea Neagra. Exemplarele ramaneau in Marea Neagra pana la un nou ciclu de reproducere.

Oferta noastra – Royal Sevruga Caviar 

Dupa o lunga perioada de asteptare, acum suntem bucurosi sa va oferim aceste delicatete. Carnea si caviarul de sturioni sunt obtinute in conditii ecologice, in fermele noastre de acvacultura.  Suntem de asemenea bucurosi sa va informam ca in toti acesti ani am participat activ la actiuni de populare a Dunarii. Astfel am contribuit la sustinerea biodiversitatii acestor specii de sturioni amenintati cu disparitia. Facem un apel si pe aceasta cale sa nu mai consumati produse din sturioni de pe piata neagra. Va rugam sa nu incurajati braconajul si implicit disparitia acestor specii. speciile de sturioni au o vechime de peste 200 de milioane de ani.

Cum deosebim caviarul legal de cel ilegal ?

În prezent, tot caviarul din comerţul internaţional trebuie să fie însoţit de documente CITES. Toate containerele şi ambalajele din comerţul internaţional şi domestic trebuie să aibă etichete speciale CITES.

Magazin

https://en.wikipedia.org/wiki/Acipenser

Informații suplimentare

Greutate 100 g