Caviar Natual de sturioni "Danube Caviar"

Caviar

Magazinul Caviar- Danube Caviar

https://danubecaviar.com/wp-content/uploads/DSC_0124-FP.jpg

https://danubecaviar.com/magazin

Magazin Caviar- Danube Caviar poate fi accesat la aceasta adresa: https://danubecaviar.com/magazin si se adreseaza in special persoanelor fizice.

Pentru vanzarile catre restaurante si alte companii revanzatoare va stam la dispozitie cu adresa de email: [email protected]

Despre Magazinul Caviar- Danube Caviar – Pe plan local reprezentam unul din principalii furnizori de puiet de sturioni, sturioni pentru consum si caviar. Suntem de asemenea si distribuitori de icre de stiuca si icre de somon.  Atat produsele din productie proprie, cat si cele importate, pastreaza standardul de calitate superioara ce ne-a adus succesul.

„Danube Caviar” reprezinta brandul sub care societatea noastra Danube Research Consulting i-si comercializeaza produsele proprii de sturioni, respectiv caviar si sturioni pentru consum. Majoritatea produselor noastre provin din propriile ferme. „Danube Caviar” reprezinta standardul superior de calitate a caviarului la nivel national si international inca din anul 1993.  Punand produsele noastre comercializate sub brandul propriu „Danube Caviar” la dispozitia unor importanti distribuitori de caviar precum Petrossian, Marky’s,  Bemka si Gourmet House Caviar, am castigat fidelitatea clientilor nostri.

Danube Caviar – Certificare bio

Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura.  Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnologii din domeniul acvaculturii. Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium. Din anul 2021 ferma noastra Horia este certificata de catre Bio Austria Garantie  si toate produsele noastre de sturioni, carnea si caviarul sunt certificate bio. Detinem numarul de certificat bio RO-ECO-029.642-0000027.2023.00  SC DANUBE RESEARCH CONSULTING SRL, Brand: „DANUBE CAVIAR”.

Crestem sturionii in sistem deschis, in densitati mici, cu apa curata, in conditii prietenoase cu mediu. Mentinem o  igiena impecabila si fara a utiliza:  chimicale,  hormoni, antibiotice sau hrana modificata genetic.

Pentru a afla mai multe despre proiectele realizate de echipa noastra si serviciile de consultanta in acest domeniu, vizitati sectiunea  Servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *