Icre rosii de somon salbatic 200 g

160,00lei

3 în stoc

Categorie:

Descriere

Icre  rosii de somon salbatic –   sau icrele rosii provenite de la Somonii salbatici din Atlanticul de Nord. Acest produs natural si foarte sanatos reprezinta un aliment care contine toata gama de Omega 3, 6 si 9 si alti aminoacizi nesaturati. Acestia care contribuie la mentinerea sanatatii organismului dumneavoastra.

Icrele de Somon salbatic, reprezinta un rasfat pentru gusturile clientilor nostri. Recoltate in apele nordice reci, culoarea si prospetimea lor impresioneaza de fiecare data. Aroma inconfundabila transforma orice gustare intr-un adevarat deliciu gourmet.  Disponibil la borcane de 200 gr

  Icrele pot fi găsite într-o varietate de dimensiuni, forme și culori. Caviarul provine din somoni salbatici, un tip de pește găsit în întreaga lume.

Icre rosii de somon salbatic –  Icrele mari de culoare portocalie servite în restaurantele japoneze, numite ikura, sunt, de asemenea, icre, dar sunt adesea cunoscute sub denumirea de icre de somon.

Icrele de morun, niestru, păstrugă, etc. se numesc icre negre. Icrele de somon, lostriță și cele ale altor specii care provin, mai ales din Oceanul Pacific, se numesc icre roșii.
Compoziție nutrițională

O lingură de icre conține 19 până la 40 de calorii. Caloriile sunt utile pentru a crește nivelul de energie pentru organism în efectuarea activităților zilnice.

Conținut ridicat de grăsimi antiinflamatoare Omega-3.

Icrele sunt una dintre puținele surse de alimente care conțin vitamina D (altele includ ouăle de pui și peștii de apă rece).

Ca în cazul acizilor grași Omega-3, vitamina D oferă mai multe beneficii atunci când nu este luată pe post de suplimente, deoarece atunci când nu se regăsește în compoziția suplimentelor întreaga versiune alimentară conține alte vitamine și minerale într-o formă neprelucrată, fără aditivi.

De fapt, grăsimile Omega-3 și vitamina D din icre lucrează împreună, deoarece vitamina D este solubilă în grăsimi, astfel încât grăsimile sănătoase ajută corpul să o absoarbă și să o folosească.

Icrele sunt, de asemenea, bogate în vitamina B12, unul dintre cele mai importanți micronutrienți pentru sănătatea mintală și dezvoltarea creierului. Icrele conțin și magneziu, seleniu, fier și o cantitate mică de calciu.

Informații suplimentare

Greutate 200 g