Icre de Stiuca 1kg

600,00lei

34 în stoc

Descriere

Icre de Stiuca (Productie Canada) Icrele de stiuca sunt populare datorita gustului intens si al culorii aurii incantatoare. Boabele mici – dar ferme – ofera o aroma puternica. Mai mult, accesibilitatea produsului reprezinta o ocazie excelenta pentru cei ce descopera catalogul nostru pentru prima data. Se comercializeaza congelate in tavite originale de 1 kg. (se pot livra numai in cutii originale de 1 kg.)

Icre de stiuca – 5 beneficii pentru sanatatea intregului organism.  Nu mai este un secret faptul ca pestele constituie cel mai sanatos aliment din lume. Consumat in mod regulat, acesta poate lupta impotriva a zeci de afectiuni si pune in mod sigur bazele unui stil de viata sanatos. Acelasi lucru se aplică si pentru delicatele icre de stiuca, un produs 100% benefic pentru organism. Aceasta vine la pachet cu arome si savori deosebite. Acestea reprezinta o adevarata comoara atat pentru pescari, cat si pentru gurmanzii de pretutindeni.Acestia vor gusta din plin din experienta deltaica.

Intrucat in ziua de azi suntem din ce in ce mai preocupati sa avem un stil de viata, preparatele pe baza de icre nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra. Acestea isi au originile in inima Deltei. Aici gospodinele respecta cu sfintenie retetele mostenite din generatie in generatie, folosind doar produse naturale. Astfel, avand grija sa introducem in mod regulat in dieta icrele, sanatatea noastra va avea de castigat. Astfel viata va fi traita si gustata din plin… spre deliciul papilelor gustative. Magazin

 

 

Informații suplimentare

Greutate 1000 g