Caviar de Pastruga-Classic Sevruga Caviar 100 g

620lei

5 în stoc

SKU: 6 Categorie:

Descriere

Caviar de Pastruga- Classic Sevruga Caviar

Caviar Pastruga-Classic Sevruga – Sevruga Caviar este preferat de cunoscatori, datorita aromei sale intense. Desi boabele sale sunt mai mici,  caviarul Clasic Sevruga ofera un gust delicat si complex. Caviarul Sevruga este foarte rar intalnit si este recunoscut pentru unicitatea aromelor sale. Despre pastruga – Păstruga (Acipenser stellatus) a fost întotdeauna o specie rar întâlnită în bazinul mijlociu şi superior al Dunării. Pastruga obișnuia să urce şi pe râuri tributare Dunării precum Prut, Tisa, Drava, Sava sau Morava. În prezent este critic ameninţată cu dispariţia.

    Caviar de Pastruga-Classic Sevruga Caviar – Mesajul nostru

In acest context Danube Research Consulting a inteles sa investeasca in ferme de acvacultura a sturionilor.  Inainte de anul 2000 inca se mai puteau captura exemplare salbatice pentru a putea fi folosite pentru reproducere. Dupa reproducere acestea erau eliberate in mediul lor natural, Fluviul Dunarea, de unde exemplarele se reintorc in Marea Neagra. Exemplarele ramaneau in Marea Neagra pana la un nou ciclu de reproducere.

Caviar de Pastruga- Classic Sevruga Caviar – Oferta noastra

Dupa o lunga perioada de asteptare, acum suntem bucurosi sa va oferim aceste delicatete. Carnea si caviarul de sturioni sunt obtinute in conditii ecologice, in fermele noastre de acvacultura.  Suntem de asemenea bucurosi sa va informam ca in toti acesti ani am participat activ la actiuni de populare a Dunarii. Astfel am contribuit la sustinerea biodiversitatii acestor specii de sturioni amenintati cu disparitia. Facem un apel si pe aceasta cale sa nu mai consumati produse din sturioni de pe piata neagra. Va rugam sa nu incurajati braconajul si implicit disparitia acestor specii. speciile de sturioni au o vechime de peste 200 de milioane de ani.

Cum deosebim caviarul legal de cel ilegal ?

În prezent, tot caviarul din comerţul internaţional trebuie să fie însoţit de documente CITES. Toate containerele şi ambalajele din comerţul internaţional şi domestic trebuie să aibă etichete speciale CITES.

Caviar Pastruga-Classic Sevruga,  poarta obligatoriu o astfel de mentiune pe eticheta:

STE/C/RO/2022/0003/1120

Magazin

https://en.wikipedia.org/wiki/Sevruga_caviar

 

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 100 g