Reduceri!

Caviar Royal de Morun | Royal Beluga (Huso Huso) 100 g

1.200lei

4 în stoc

Descriere

 https://sturioni.wwf.ro/sturgeon/beluga-sturgeon/

Caviar Royal de Morun |Beluga (Huso Huso) – Este un produs bio, obtinut in fermele proprii de sturioni, in conditii prietenoase cu mediu. Femelel de morun sunt crescute pana la al doilea ciclu de maturare, respectiv 21 de ani. In acest stadiu ouale sunt mari, cu o textura ferma si un continut aromat si cremos. Caviarul Royal este un rasfat chiar si pentru cei mai experimentati consumatori. De aceea crestem sturionii, fara utilizare de hormoni,  fara antibiotice, fara medicamente , fara pesticide sau metale grele. Toate sortimentele de caviar produse sub brandul nostru “Danube Caviar” sunt 100% naturale si detin certificare ecologica.

Caviarul Royal de Morun |Beluga (Huso Huso)/Morunul, Beluga (Huso huso)

Caviar Royal de Morun | Royal Beluga (Huso Huso) 100 g

Caviarul Royal de Morun |Beluga (Huso Huso)  provine din exemplare de morun care este un pește marin bentonic, anadrom. Face parte din familia acipenseridelor. Acestia trăiesc în Marea Neagră, Marea Adriatică și Marea Caspică și migrează în fluvii pentru reproducere. Morunul este cel mai mare dintre sturionii noștri și cel mai mare pește din apele dulci ale Europei și României.

Morunii pot atinge o lungime de 5-7 m și chiar mai mult (s-au citat și moruni de 9 m lungime) și o greutate de 1500-2000 kg. Morunii din Marea Neagră au o lungimea obișnuită de 1-3 m și o greutate obișnuită de 100-150 kg.  In trecut au fost pescuite și exemplare mult mai mari de 500-900 kg.  Indivizii pot trăi până la o vârstă de peste 100 de ani. Acestia pot fi încă intalniti în zone în care accesul la locurile de reproducere a fost întrerupt. Morunii sunt incluși pe lista speciilor aflate în pericol critic de dispariție.  Acvacultura este foarte importanta pentru a ne putea bucura in continuare de aceste produse minunate oferite de natura.

 

MagazinCaviar de morunCaviar Royal de Morun |Royal Beluga (Huso Huso)

Informații suplimentare

Greutate 100 g