Caviar Clasic Morun/ Clasic Beluga 100g

860,00lei

Stoc epuizat

Descriere

https://sturioni.wwf.ro/sturgeon/beluga-sturgeon/

Caviar Clasic Morun/ Clasic Beluga 100g – aduce impreuna aromele mai multor specii multimilenare. Acestea ofera o experienta culinara unica datorita amestecului rafinat de tonuri, unele delicate, altele intense. Caviarul Clasic de Morun  poate surprinde si incanta chiar si cei mai experimentati cunoscatori.

Exemplarele de morun pot trăi până la o vârstă de peste 100 de ani. Acestia pot fi încă intalniti în zone în care accesul la locurile de reproducere a fost întrerupt. Morunii sunt incluși pe lista speciilor aflate în pericol critic de dispariție.  Acvacultura este foarte importanta pentru a ne putea bucura in continuare de aceste produse minunate oferite de natura.

Caviar Clasic Morun/ Clasic Beluga 100g –  provine din crescatoriile proprii de sturioni. Acesta reprezinta o comoara pentru vanatorii de gusturi si savori. Exista sute de retete pe baza de caviar. Acestea pot impresiona si cele mai dificile persoane in materie de gusturi. Icrele negre sunt un rasfat in toata regula care, pe langa aromele aparte, aduc organsimului aportul necesar de nutrienti si energie. Beneficiile sunt nenumarate, contribuie la sanatatea inimii, la vindecarea anemiei, dezvolta masa musculara.

De la icre la cotletele de sturion, gusturile si aromele se impletesc si iti asigura o experienta culinara de neuitat. Poti avea asta direct la tine acasa. Descopera mai multe aici si lasa-te purtat de vraja caviarului intr-o excursie gastronomica magica. Magazin

O dieta in care s-au inclus caviar ajuta la lupta impotriva anemiei. Acestea contin toti nutrientii de care are nevoie organismul pentru a pune punct starilor de ameteala, oboseala, regland procesele in care sunt implicate toate organele.

Ca sa se dezvolte, muschii au nevoie de proteina, iar aceasta se gaseste in cantitati uriase in icre. Dietele bogate in proteine se recomanda copiilor, care se afla in plin proces de crestere, cat si celor care fac sala si isi doresc un aspect placut prin tonifierea corpului.

 

Informații suplimentare

Greutate 100 g