Despre noi

De peste 25 de ani, Danube Caviar reprezinta standardul superior de calitate a caviarului la nivel national si international. Punand produsele noastre la dispozitia unor importanti distribuitori de caviar precum Petrossian, Marky’s si Bemka, am castigat increderea si fidelitatea clientilor nostri.

Pe plan local reprezentam unul din principalii distribuitori de icre, fructe de mare si peste. Atat produsele din productie proprie, cat si cele ale partenerilor nostri, pastreaza standardul de calitate superioara ce ne-a adus succesul international.

Catalogul nostru se adreseaza restaurantelor, redistribuitorilor si altor companii, dar si persoanelor fizice.

Productie

Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura. Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnici si studii din domeniul acvaculturii.

Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium.

Pentru a afla mai multe despre proiectele realizate de echipa noastra si serviciile de consultanta in acest domeniu, vizitati sectiunea Servicii.

Conservare si protectia mediului

Consideram ca activitatea noastra trebuie ia in considerare mediul inconjurator. Ca urmare, echipa noastra utilizeaza surse regenerabile de energie si cele mai eficiente tehnici de exploatare ale resurselor naturale. Alaturi de acestea, suntem implicati in proiecte de conservare si repopulare cu sturioni a Dunarii si a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.