Danube Caviar - Nisetru Imperial Osetra Icre Negre

Despre noi

 

 Brand „Danube Caviar”

Despre noi – Danube Caviar reprezinta standardul superior de calitate a caviarului la nivel national si international inca din anul 1993.  Punand produsele noastre comercializate sub brandul propriu „Danube Caviar” la dispozitia unor importanti distribuitori de caviar precum Petrossian, Marky’s,  Bemka si Gourmet House Caviar, am castigat fidelitatea clientilor nostri.

Pe plan local reprezentam unul din principalii furnizori de puiet de sturioni, sturioni pentru consum si caviar. Suntem de asemenea si distribuitori de icre de stiuca si icre de somon.  Atat produsele din productie proprie, cat si cele importate, pastreaza standardul de calitate superioara ce ne-a adus succesul.

Magazinul nostru online „Danube Caviar” poate fi accesat la aceasta adresa: https://danubecaviar.com/magazin si se adreseaza in special persoanelor fizice.

Pentru vanzarile catre restaurante si alte companii revanzatoare va stam la dispozitie cu adresa de email: [email protected]

Despre noi – productie

Despre noi – Calitatea productiei de caviar este asigurata in cadrul propriilor ferme de acvacultura.  Acestea sunt construite respectand cele mai riguroase standarde internationale si folosesc cele mai noi tehnologii din domeniul acvaculturii.

Acest cadru permite specialistilor nostri efectuarea de studii si cercetari noi ce conduc la obtinerea de produse de calitate premium.

Din anul 2021 ferma noastra Horia este certificata ecologic de catre Bio Garantie  si toate produsele noastre de sturioni, carnea si caviarul sunt certificate bio.  https://www.bio-garantie.ro/

Detinem numarul de certificat bio RO-ECO-029.642-0000027.2023.002  SC DANUBE RESEARCH CONSULTING SRL, Brand: „DANUBE CAVIAR”

 

Crestem sturionii in sistem deschis, in densitati mici, cu apa curata, in conditii prietenoase cu mediu. Mentinem o  igiena impecabila si fara a utiliza:  chimicale,  hormoni, antibiotice sau hrana modificata genetic.

Pentru a afla mai multe despre proiectele realizate de echipa noastra si serviciile de consultanta in acest domeniu, vizitati sectiunea  Servicii.

Danube Caviar – Conservare si protectia mediului

Consideram ca activitatea noastra trebuie ia in considerare mediul inconjurator. Ca urmare, echipa noastra utilizeaza surse regenerabile de energie si cele mai eficiente tehnici de exploatare ale resurselor naturale. Alaturi de acestea, suntem implicati in proiecte de conservare si repopulare cu sturioni a Dunarii si a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

 

Alaturi de gama de produse premium Danube Caviar, oferim clientilor nostri si servicii de consultanta si cercetare.

Avand o experienta vasta in domeniul acvaculturii si sturioniculturii, echipa noastra a efectuat un numar mare de cercetari stiintifice. Acestea au contribuit de-a lungul timpului la obtinerea celor mai bune rezultate in cresterea si reproducerea sturionilor si la procesarea unor produse de calitate superioara.

Oferim servicii de consultanta in vederea elaborarii proiectelor de investitii si atragerea fondurilor europene in acest sector.

De asemenea, oferim material biologic in vederea popularii fermelor de sturioni (Pastruga, Nisetru, Morun, hibrizi Bester):

 • Icre embrionate
 • Larve
 • Puiet

Publicatii si proiecte

Parteneriat in programe de cercetare:

 • PROGRAM AGRAL- NUTRIACVA „Cercetari pentru producerea de furaje autohtone conventionale si neconventionale competitive utilizate in acvacultura”
 • PROIECT 5535 CEEX „Conservarea si utilizarea durabila a sturionilor din Dunarea inferioara”
 • PN II PCCA 2012 “Evaluarea genetica si monitorizarea factorilor moleculari si biotehnologici care influenteaza performantele productive la speciile de sturioni de Dunare crescute in sisteme intensive recirculante”

Consultanta pentru redactarea si implementarea proiectelor in cadrul POP

Finalizata prin obtinerea de fonduri nerambursabile in domeniul acvaculturii sturionilor si a altor specii de pesti valorosi:

 • Amenajare Ferma Piscicola Gavella
 • Amenajare Ferma Piscicola Premium Fish
 • Amenajare Ferma Piscicola Padrino
 • Amenajare Ferma Piscicola Sumugiu

Contracte de furnizare pui de sturioni obtinuti din specii pure,salbatice pentru popularea Dunarii:

 • Contracte Apa Nova/Veolia -anual incepand din 2011, inclusiv 2015 cate 1000 exemplare pastruga
 • Contracte cu CNAFP –larve si pui de morun si nisetru, produsi pentru prima oara in Romania , in anul 2004, 20.000 pui de pastruga si nisetru 2005, 15.000 pui de morun in 2007
 • Contract cu ANPA 3500 pui de morun in 2006