Termeni si conditii

Termeni si conditii: Atentie: Va rugam cititi cu atentie aceasta pagina inainte de utilizarea site-ului si a serviciilor Danube Caviar. Utilizarea acestora implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de pe aceasta pagina NU PUTETI FOLOSI SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE.

Termeni si Conditii generale

Acest site este detinut si administrat de S.C. DANUBE RESEARCH CONSULTING SRL. (“Compania”) si  Danube Research Consulting in calitate de partener producator pentru produsele de sturioni si caviar  –  RO14393740, J36/13/2002, vanzand produse sub marca inregistrata Danube Caviar. Compania este inregistrata in Bucuresti, pe Strada Presei nr 8, sector 1. Datele de inregistrare ale firmei sunt: CUI RO 4597719 , Registrul Comertului J40/20570/1993.

Drepturi si proprietati

Toate drepturile, inclusiv cele de autor, pentru acest website sunt detinute sau licentiate de Companie. Orice utilizare a vreunei parti sau a intregului site in alt mod decat cel intentionat este interzisa fara accordul Companiei in scris. Nu aveti dreptul de a utiliza, modifica, instraina, sau comercializa vreunul din elementele acestui site.

Compania detine sau a licentiat proprietatea intelectuala afisata pe acest site, incluzand dar nefiind limitat la codul HTML/CSS/PHP, imaginile, video-urilor, programele de calculator si/sau al oricarui alt continut ( numit de acum incolo “Continutul”) site-ului. Redistriburirea sau reutilizarea Continutului site-ului Danube Caviar si domeniilor asociate este complet interzisa fara permisiunea explicita a Companiei data in scris.

Marcile inregistrate

Marcile inregistrate, logo-urile si alte elemente ( “Marcile”) afisate pe acest website, incluzand dar nu limitat la marca Danube Caviar si logo-ul aferent, sunt marci inregistrate ale Danube Research Consulting si partenerilor sai. Nimic de pe acest website nu poate fi interpretat ca permitand, implicit sau explicit, folosirea in oricarui scop a Marcilor prezente, fara acordul explicit, in scris al detinatorilor.

Utilizarea website-ului

Website-ul Danube Caviar este prezentat “asa cum este” si poate fi folosit doar cu acordul implicit al acestor conditii. Facem constant eforturi pentru protectia site-ului, a domeniilor si a bazelor de date aferente impotriva virusilor si atacurilor digitale. Cu toate acestea nu suntem responsabili de nici o paguba rezultata din utilizarea corecta sau incorecta a Continutului si site-ului Danube Caviar.

Acuratetea continutului

Avem deosebita grija la notarea preturilor, cantitatilor si descrierilor produselor Danube Caviar. Cu toate acestea pot aparea ocazional erori. Comenzile plasate nu vor fi onorate decat daca nu exista nici o eroare tipografica sau de alt fel in descrierea pretului, cantitatii si a descrierii produsului. Greutatile si dimensiunile mentionate sunt doar aproximative.

Disponibilitatea produselor

Toate comenzile vor fi onorate in limita stocurilor disponibile. Daca unul sau mai multe produse comandate nu sunt pe stoc, clientul va fi contactat de Companie si va avea optiunea sa astepte revenirea in stoc, alegerea altui produs de aceasi valoare sau mai mare sau livrarea comenzii fara produsele in afara stocului. Pana in momentul confirmarii de catre client a deciziei luate cu privire la produsele lipsa, comanda nu poate fi onorata si va fi tratata ca o comanda neconfirmata.

Confirmarea comenzii

Comenzile plasate prin intermediul paginii de contact, sau telefonic, se considera definitive in momentul confirmarii comenzii. Confirmarea comenzii se poate face in scris sau pe cale verbala cu unul din reprezentatii Companiei. Din acel moment comanda este definitiva si nu poate suferi modificari. Clientul/utilizatorul este singurul responsabil de a asigura acuratetea datelor in momentul confirmarii comenzii. Nu suntem responsabili pentru comenzile incomplete, nelivrate, nelivrabile si/sau incorecte care rezulta din greseli prezente in momentul confirmarii comenzii. Confirmarea comenzii fie verbal sau in scris reprezinta incheierea unui contract intre client si Companie si se subcede normelor legale in vigoare.

Termeni si conditii – Pretul produselor

Pretul produselor este cel afisat pe website iar cantitatea minima ce poate fi comandata este cea descrisa alaturi de pret pentru fiecare produs. Pretul afisat nu include TVA-ul aferent produselor. Compania face eforturi deosebite de a asigura corectitudinea preturilor afisate pe website. Cu toate acestea pot surveni erori ocazionale. Compania nu va fi responsabila si va avea dreptul de a refuza comenzii daca se observa o eroare tipografica sau de alt fel in descrierea pretului, cantitatii si a descrierii produsului. Greutatile si dimensiunile mentionate sunt doar aproximative.

Pentru comenzi speciale, in care valoarea totala a comenzii depaseste 1000 de euro lei, excluzand TVA sau alte taxe, preturile produselor pot fi negociate. Acestea sunt stabilite de comun acord intre Companie si client. Confirmarea comenzii si a preturilor se face in scris, iar in momentul confirmarii acestea raman definitive si nu mai pot suferi modificari.

Plata

Plata comenzii poate fi facuta in momentul confirmarii comenzii prin transfer bancar in contul Companiei. Datoria fata de Companie se considera stinsa in momentul primirii confirmarii de plata din partea bancii. Plata comenzii se poate face si la livrarea produselor prin plata ramburs.

Termeni si conditii – Livrare

Livrarea produselor se face prin curier in regim expres pentru a asigura prospetimea si calitatea produselor. Comanda este predata curierului in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare dupa plasarea comenzii.

Costurile de livrare sunt suportate integral de client daca comanda sa totala este sub 500 lei, excluzand TVA. Consturile de livrare aproximate sunt de 20 lei/ comanda plus 1 leu/ kg marfa. Insa aceste preturi pot suferi modificari.

Costurile de livrare pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 lei, excluzand TVA si orice alte taxe, vor fi suportate integral de Companie, daca livrarea se face pe teritoriul Romaniei in reteaua nationala a firmei de curierat. Costurile aferente livrarii in afara acestei retele (“costuri pe kilometrii”) vor fi suportate in continuare de client. Aceste costuri vor fi verificate si confirmate in scris in momentul confirmarii comenzii.

Valoarea minima a unei comenzi  poate fi de 300 lei. Pentru comenzile sub aceasta valoare se pot face precomenzi cu ridicare in ziua urmatoare, de la sediul nostru din Bucuresti, Str. Presei nr 8, Bl6, sector 1.

Termeni si conditii – Riscuri

Clientul este singurul responsabil de riscurile si posibilele deteriorari ale produselor in momentul si pe parcursul transportului. Riscul si reponsabilitatea Companiei sunt transferate clientului in momentul predarii produselor serviciului de curierat. Predarea produselor curierului se face cu act de predare care atesta starea marfii in momentul predarii.

Forta Majora

Compania nu va fi responsabila si nu poate fi trasa la raspundere de neimplinirea partiala sau totala a vreunei comenzi in caz de forta majora, asa cum este definita in legislatie.

Returnarea produselor

Datorita naturii perisabile a produselor comercializate de Danube Caviar si in acord cu legislatia in vigoare nu putem accepta retururi.

Litigii

Plasarea unei comenzi sau utilizarea site-ului, Continutului, domenilor aferente sau oricarei proprietati sau serviciu Danube Caviar sau ale Companiei reprezinta implicit acceptarea tuturor acestor termeni si conditii.

Litigiile si neintelegerile vor fi rezolvate pe care amiabila. In caz de nerezolvare amiabila, ele vor fi adresate instantelor judecatoresti competente.