Cum cumpar?

Cum cumpar?

Cum cumpar? Simplu! Verifici catalogul nostru de produse si decizi ce ai dori. Apoi, pe pagina de Contact, ne scrii un mesaj incluzand produsele, cantitatea dorita si un mod de a fi contactat. In cel mai scurt timp un reprezentat al nostru va lua legatura pentru a confirma comanda.

Comenzile plasate in afara programului sunt procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Pot sa dau comanda telefonica?

Sigur, numarul nostru este 0722204144 Iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 10:00 -17:00.

Cat costa livrarea?

In functie de comanda ta livrarea poate fi gratuita sau contra cost. Pentru orice comanda mai mare de 500 de lei livrarea e gratuita in toata tara. Pentru comenzi mai mici, costul livrarii este de aproximativ 25 lei. Comanda minima poate fi de 300 lei.

Unde livrati?

Partenerii nostri de curierat livreaza in toata orasele mari din tara, iar pentru comenzi speciale pot aduce produsele oriunde pe teritoriul Romaniei.

Pentru persoanele fizice si  juridice putem face livrari  oriunde in lume, inclusiv in UE si SUA, prin serviciile de curierat rapid, contra cost,  pentru comenzi cu valoare mai mare de 2000 lei.

Cand ajunge comanda?

Cat mai repede posibil! Deoarece tinem foarte mult la calitatea si prospetimea produselor noastre, facem toate eforturile ca acestea sa ajunga cat mai repede la clienti. In majoritatea cazurilor, ele ajung a doua zi. Va recomandam sa faceti comenzi pana cel tarziu marti ale fiecarei saptamani pentru a evita livrarea la sfarsit de saptamana.

Pe tot parcursul drumului produsele sunt tinute in ambalaje termoizolante cu gel frigorific ce permit  mentinerea temperaturii si prospetimii produselor.

Cum cumpar? Cum platesc?

Atat persoanele juridice cat si persoanele fizice pot plati cu cardul sau prin transfer bancar. In cazul transferului bancar livrarea se va efectua in urmatoarea zi  dupa incasarea sumei.

Doresc sa plasez o comanda mai mare pentru firma/restaurantul/evenimentul meu. Cum procedez?

Nimic mai simplu. Ne contactezi fie prin formularul de contact, fie la numarul nostru de telefon si ne dai cateva detalii. Noi iti vom face o oferta personalizata ca tu sa te bucuri de cele mai avantajoase preturi si conditii.

Am o alta intrebare care nu este acoperita aici. Ce fac?

Iti stam oricand la dispozitie cu informatiile necesare. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi intr-unul din modurile mentionate mai sus.